Årsmöte 2019

07.04.2019 kl. 19:07
En kort sammanfattning av SKUF:s årsmöte 2019.

Idag hade Skaftung ungdomsförening årsmöte! På mötet valdes styrelsen för 2019-2020 och så diskuterades det tidigare verksamhetsåret samt det kommande. Här är ett litet axplock av det som diskuterades: 

- Föreningens stadga är föråldrad så det är dags för uppdatering. Under mötet godkände vi den nya stadgan.

- Eftersom intresset för kiosken nere i Västra Ändan varit svalt de senaste åren beslöt föreningen att kiosken flyttas till lokalin OM inte någon vill bedriva verksamhet vid Kajen i sommar. Styrelsen var enig om att kiosken kunde vara till större nytta vid föreningshuset än om den står tom nere vid Västra Ändan. Vid intresse för att bedriva verksamhet är det bara att ta kontakt med någon ur styrelsen – hyran för sommaren är endast symbolisk och föreningen hjälper gärna till ifall det finns intresse.

- 25.5 deltar SKUF i den stora talkodagen! Evenemanget ordnas tillsammans med SÖU. Uthuset ska målas en sista gång, vi röjer på gårdsplanen och vårstädar inomhus. Om inget intresse visats för kiosken försöker vi flytta den till lokalen. SÖU bjuder på kaffe med dopp, välkommen!

- Laxdansen kommer att ordnas lördagen 6.7.2019. Mera info om evenemanget kommer att komma så småningom.

- En renovering av wc- och serveringsutrymmena har under flera år varit med i planeringen. I år satsar vi hårt på att få renoveringen gjord. Mot hösten och vintern sätter vi igång. Alla som vill bidra är naturligtvis välkomna med eftersom det krävs talkoarbetare för att projektet ska lyckas. 

Under vårens lopp kommer föreningen dela ut infobrev tillsammans med medlemsavgift. 

Om drygt två veckor är det dags för påskbrasa! Hoppas vi ses vid lokalen då! :)


 
Alexia Sahl