Laxdansen 2016

11.07.2016 kl. 18:56

Laxdansen 2016 gick av stapeln 9 juli.

Förberedelserna hade varit igång i flera veckor och på tisdagskvällen innan dansen hölls det talko där vi oljade in trapporna, städade inom- och utomhus, tvättade fönster och bar fram bänkar och bord. Talkot löpte smidigt och alla hittade något att göra och mycket blev gjort.

På lördagen innan dansen drog igång fixades det i köket; laxsmörgåsar skulle förberedas och golvet skulle sopas och torkas en sista gång innan det skulle dansas. 

Klockan 20:00 på kvällen stod dörrarna öppna och San Marino och Linda rivstartade kvällen. Så småningom droppade det in folk och i slutet av kvällen fick vi från styrelsen vara nöjda med antalet inbetalda. I köket var det full rulle med kaffeservering, laxsmörgåsar och den nya grejen i matväg: hotdogbröd. Lotterivinsterna var många och förhoppningsvis var alla vinnare nöjda (och även dom som inte vann heller!).

Mycket nöjda och glada är vi från Skaftung ungdomsförening efter en lyckad kväll. Det enda man kan konstatera som negativt var att dansbussen som hade ordnats inte lönade sig. 

Vi tackar alla som kom till Skaftung föreningshus: det duktiga bandet San Marino & Linda samt alla som dök upp och dansade, umgicks och bidrog till en glad och trevlig kväll.

Alexia Sahl